Omgeving

De vakantiehuisjes liggen op het terrein van ” ‘t Rommelgebergte “, 2 km ten westen van Winterswijk. Een ideaal wandel- en fietsgebied waar akkerland, bos, beken, kikkerpoelen¬† en oude boerderijen elkaar afwisselen. Vlakbij kunt u al wandelen met uw hond in het bos met trimbaan. Wat verderop is een leuk boerderijterras Ankomm’n (Mentinkweg 5) waar u heerlijk met de hond kunt uitrusten onder het genot van een drankje en homemade taart.

Verder vindt u in de directe omgeving het Korenburgerveen, landgoed Mentink, een heemtuin en kinderboerderij, overdekt zwembad Jaspers, een tennishal, maneges en recreatiemeer ‘t Hilgelo. Aan de zuidzijde is een stuk strand waar honden kennelijk gedoogd worden. Uniek is ook de steengroeve en het pittoreske Bredevoort, boekenstad van Nederland. Musea vindt u in Winterswijk zelf en in de omgeving.

Winkelen en dineren kunt u volop, zowel in Nederland als Duitsland, in deze prachtige grensstreek. Onze dochter Jonna bezit vlak aan de markt de lunchroom Effe Anders (Meddosestraat 3 Winterswijk) Op vr-zat-zo ook warm eten!(tel 0543- 538044) Maar ook de stadjes Borculo en Zutphen zijn de moeite waard! Meer informatie vindt u in het huisje, waaronder zes eigen uitgezette wandelroutes (+ info hondenstrand) En verder bij de VVV Winterswijk, tel 0543-74 50 90

(klik met de muis rechts op de foto voor de vergroting en om snel door te klikken)