Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
220 berichten.
Anita Koenraadt Wirken schreef op 29 October 2011 om 15:36:
Lieve Fam. van Leeuwenburgh.Ook wij hebben een geweldige week gehad bij jullie in Winterswijk.Het huisje was perfect. Alles wat je nodig hebt was aanwezig.Ook de honden hebben heel erg genoten.Graag komen we volgend jaar in mei bij jullie terug.Groetjes Jan, Anita.Geronimo, Dorus en Pjotter.
Monique Buchinhoren schreef op 24 October 2011 om 12:53:
Lieve fam van Leeuwenburg,Wat hebben wij, mijn vriendin en ik, en onze 6 Jack Russells het weer naar ons zin gehad!De huisjes zijn super gezellig en de tuin is geweldig!We hebben eekhoorns gezien, heerlijke wandelingen gemaakt door het bos en met de honden meerdere malen naar het Hilgeloo geweest. Dat vonden ze super! Rennen en zwemmen!!!Ook de stad Winterswijk is erg gezellig.We hopen in mei weer een weekje langs te komen!Groetjes Monique
fam van Nimwegen schreef op 23 October 2011 om 22:12:
We hebben een fantastische vakantie gehad. Zowel de kinderen als onze labrador hebben genoten van de lange wandelingen. Het weer werkte natuurlijk ook mee.
fam. Giesburg schreef op 12 September 2011 om 22:05:
Wij hebben het hier fijn gehad. Weinig regen, het ging er vaak langs. Eindeloze wandelingen hebben we met onze rakkers gemaakt. Dat kan hier in ruime mate. Er was ook veel in de omgeving te doen. Vervelen hoef je je dus niet. 't Is maar een tip....
fam. Morik schreef op 20 July 2011 om 11:15:
Hallo lezer(es)Wij willen even zeggen dat het daar hartstikke tof is. Geen luxe, maar gezellig en schoon! De hondjes genieten net zoals wij van de tuin. Er durven zich zelfs nog eekhoorns te vertonen. We hebben ongelofelijk veel gewandeld. Superplek!
jolanda groen schreef op 24 June 2011 om 20:01:
Eind juni een huisje gehuurd bij de familie Leeuwenburgh. Gezellig huisje met alles erin wat je op vakantie nodig hebt. De radio/CD speler is tof en geeft een prima geluid. We hadden eekhoorns en veel vogels in de tuin (onze hondjes gedogen ze) Bij de trimbaan kun je heerlijk wandelen. Jammer dat je niet in het veen mag met de hond, maar er zijn meer dan genoeg alternatieven. We komen zeker gauw terug!
wilma leeuwenburgh schreef op 10 June 2011 om 12:03:
Lieve mensenIk ben geen gast, maar eigenaar. Wat fijn dat er zoveel mensen in ons gastenboek willen schrijven. Een betere reklame is er niet. De tips zullen we meenemen.Het gras is gelukkig weer groen! De Achterhoek heeft volgens mij de meeste zon-uren, want er is bijna geen regen gevallen. Dat heeft veel voordelen, maar voor ons soms even nadelen. Tot ziens in huisjeboompjehondje!
Jan Berendsen schreef op 2 June 2011 om 23:02:
Voor het eerst zijn we in de Achterhoek geweest. Wat mooi en vooral rustig is het daar nog! We hebben met de honden heerlijk gewandeld over de vele zandwegen die daar nog zijn. We ontdekten ook een grote poel waar ze konden zwemmen.Bij het huisje is een omheinde tuin. Wat zit je dan lekker ontspannen. Het was erg schoon en we hebben niets gemist. We komen terug, dat is zeker!
mischa schreef op 30 May 2011 om 16:42:
In mei het grotere vakantiehuis gehuurd. Was een lekker huisje met heerlijk bad en keuken met bijna alles erop en eraan. Een waterkoker i.p.v. ketel zou heerlijk zijn.Ook een magnetron zou in deze tijd niet verkeerd zijn, maar oven is er wel. Voldoende slaapgelegenheid. Heerlijk geslapen en om 5.00 uur elke ochtend gewekt niet door de wekker maar door een vogelconcert zo uit de tuin. Wat wil je nog meer? Gezien het droge weer heeft de tuin bij het huisje te lijden, ook door de honden die toegelaten worden. Dus toen wij kwamen stond er een cirkel met kippengaas, daar waar het gras ingezaaid was. Tijdelijk dus.....Verder een heerlijk huisje die ik iedereen aan kan bevelen. Het is een prima uitgangspunt om de omgeving van Winterswijk te verkennen. groeten, Mischa
Fam den Hollander schreef op 16 May 2011 om 09:39:
Zojuist weer terug van een week genieten in het prachtige Winterswijk! Hartelijk dank voor de gastvrijheid, de welkom rozen die ondanks de warmte een week gestaan hebben, de mooie omgeving, Wij en de honden hebben het zeer naar onze zin gehad. Echt een aanrader om door te brieven! We hebben ook wel enorm geboft met het weer. Een tip...vergeet niet de tekentang en vlooienkam (voor losse teken na iedere wandeling).Hartelijke groet van fam den Hollander
Slotegraaf & de Groot schreef op 20 February 2011 om 12:50:
In 2010 zijn wij met onze westy Star en bouvier Ringo een weekje geweest om lekker bij te tanken en het is zo goed bevallen dat we in mei 2011 weer gaan.... zegt genoeg.Leuk huis mooie omheinde tuin en een prachtige omgeving,wat wil een mens en hond nog meer ??
familie Bies schreef op 17 February 2011 om 23:22:
Opnieuw wilden we voor de zoveelste keer boeken en zagen het nieuwe gastenboek. Nou, daar willen wij wel in schrijven. Misschien dom, want de huisjes zitten steeds eerder vol. Geen wonder ook. Dit zijn nog ├ęchte vakantiehuisjes.
fam. Onland, Leiden schreef op 17 February 2011 om 23:17:
Wat hebben we genoten van de sneeuw! 's Morgens vroeg was alles nog maagdelijk wit en dan stapten wij met onze drie viervoeters door het bos. Heerlijk.....heerlijk! We komen vast en zeker terug. Een aanrader: gezellig en beslist niet duur!
Fam Zandvliet Peter en Hendrika schreef op 26 January 2011 om 14:05:
Hallo allemaal.Wij komen al jaren bij de fam Leeuwenburgh.Prachtige huisjes. De chihuahua,s hebben het altijd naar hun zin en wij ook! Mooie omgeving, goede winkels, mooi bos om in te wandelen... We gaan altijd een dagje naar Enschede, maar Duitsland is ook vlakbij. Super gewoon. Zeker een aanrader!
Fam. van Kilsdonk schreef op 19 January 2011 om 21:29:
Afgelopen weekeind met 5 volwassenen en 4 hondjes een fijne tijd gehad. Compleet ingericht huisje. Fantastisch voor de honden in de tuin. Met eekhoorntjes !. Lekker gewandeld in de mooie bosrijke omgeving en maar liefst 7 reeen gezien.Winterswijk heeft een gezellig centrum. Wij komen zeker nog 'n keer terug.
Fam. Leeuwenburgh te Winterswijk schreef op 3 January 2011 om 16:53:
Ha ha... even ons nieuwe gastenboek uitproberen. Tja, je moet toch met de tijd mee he? Wat leuk dat er al reacties op staan.Lieve mensen, allemaal bedankt voor jullie bezoek en om even in ons dialect te zeggen "weerkomm'n in Wenters"!
Fam. Jansen uit Nuenen schreef op 3 January 2011 om 16:49:
Misschien gooien wij onze eigen glazen in door te melden dat het een hartstikke leuk huisje op een hartstikke mooie plek in een hartstikke mooi gebied is! Maar dat is zo!Iedereen een fijne vakantie gewenst in huisjeboompjehondje
Wilma Stockhorst schreef op 28 December 2010 om 09:13:
We hebben een heerlijke Kerstweek gehad, het huisje was erg gezellig en ruim genoeg voor 3 grote honden.Heerlijk gewandeld door de sneeuw, dikke pret voor onze driedames! We zijn benieuwd hoe het er 's zomers uitziet!Wilma Stockhorst
veldmeijer schreef op 12 December 2010 om 18:17:
Wij fam Veldmeijer hebben in 2009 een huisje gehuurd in de zomermaanden. We hadden 2 grote honden mee en ons gezin bestaat uit 4 personen. Huisje was schoon en netjes en een ruime tuin.Wij hebben hier een fijne vakantie gehad. GR.van Fam. Veldmeijer.
Paul Schwab en Saskia Jacobs schreef op 21 November 2010 om 15:56:
Onze midweek in uw huisje is ons goed bevallen, dit is voor herhaling vatbaar.Groet Saskia en Paul. Haarlem