Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
226 berichten.
fam. jilderda heeft geschreven op 23 November 2011 om 12:01:
Hallo dick en wilma,Kun je heimwee hebben naar jullie gezellige huisjes??? Nu ik zou zeggen :ja hoor!!!! Wij hebben jullie 3 jaar geleden ontdekt en 2 jaar een geweldige vakantie gehad. Heerlijk de hond s'morgens los kunnen gooien lekker genieten van buiten zitten , van niemand last hebben, en alleen maar rust!!! Noodgedwongen hebben wij een jaar moeten overslaan, maar wij komen zeker in 2012 weer om te genieten van de prachtige omgeving. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met jullie op.Gr. fm. jilderda en fam .v.d. Weide
Gerard,Gerda,Ozzy en Flake heeft geschreven op 12 November 2011 om 22:30:
We zijn weer thuis. Wat kan een week kort zijn als je het naar je zin hebt.Het huisje was prima in orde, niet luxe maar genoeg om je te redden.Onze honden hebben het geweldig gehad met het rondstruinen in de tuin en het rennen in het bosHet weer werkte ook mee, we hebben zelfs nog in de tuin gezeten En in de avond lekker in het bad en voor de open haard.We hebben als blokken geslapen, wat een rust en een heerlijk bedje.De honden liggen nu voor lello, aan het uitrusten van de vakantie en niet meer vooruit te branden.Dick, bedankt voor je gezellige babbeltjes en Wilma, wat leuk dat je je even voor kwam stellen.We komen zeker weer terug.Groetjes vanuit Duiven en tot ziens.Ps. de waterkoker zijn we niet vergeten, we hadden hem over.
Fam. Kok met Heidewachtel Uilleac heeft geschreven op 4 November 2011 om 15:25:
Wij zijn net terug van een weekje HuisjeBoompjeHondje. We hebben een fantastische week gehad. Het huisje is eenvoudig, maar comfortabel. Een boeketje verse bloemen op tafel bij aankomst is een prettige binnenkomer. De omheinde tuin is ideaal, je hoeft niet steeds de hond aangelijnd te houden; prettig voor zowel baas als hond. De omgeving is prachtig om met de hond er op uit te trekken. Het tegenovergelegen bos met trimbaan is ideaal voor de ochtendwandeling, voor de langere tochten lag in het huisje een blaadje met wat wandelroutes die ook met de hond gelopen kunnen worden. Ook het rondje 't Hilgelo niet vergeten: erg gevarieerd en met de gunstige temperatuur vond Uilleac het water nog steeds heerlijk.Voor mensen die lekker willen eten: wij hebben 2x genoten bij 'De Gulle Waard", speciaal zonder poespas en voor een alleszins acceptabele prijs!
reactie fam.leeuwenburgh op fam. Sjardin heeft geschreven op 31 October 2011 om 15:09:
Ja, zulke reacties als van de fam. Sjardin (29 okt) kun je ook krijgen... Maar áls je ze dan krijgt, is het toch wel even slikken. We proberen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en gezien de bijna altijd positieve reacties lukt dat gelukkig aardig! Maar het bewijst wel weer hoe verschillend men dezelfde dingen kan ervaren. Wij zijn blij met de mensen die genieten van onze huisjes en de mooie omgeving!
jan en mariëtte kastelijn heeft geschreven op 30 October 2011 om 19:22:
Beste Dick en Wilma,Vorig jaar hebben we in de herfstvakantie ook al genoten van een van jullie huisjes. Het was heel goed bevallen, dus....nog een keer! Samen met onze Labrador Sammy, hebben we ook dit keer een heerlijke vakantie gehad in een knus huisje met alles erin wat je maar nodig hebt op vakantie. Bij aankomst een gezellig bloemetje op tafel en ook op de tuintafel stond een fleurige pot bloemen. Prachtig weer om te wandelen en de omgeving te verkennen. En verder genoten van boomklevertjes(of waren het boomkruipertjes?), koolmezen, eekhoorntjes enz. allemaal rondom het huisje.We hebben het prima naar onze zin gehad.Dank jullie wel! Jan en Mariëtte Kastelijn
J Sjardin RJJ Verhaar heeft geschreven op 29 October 2011 om 15:39:
De vakantie in oktober 2011 in huisje nummer 6 is erg tegengevallen. Er stonden 4 eenpersoons bedden, waarvan de spiralen bedbodems doorgezakt waren. Dit was “opgelost” door er een houten plaat op te leggen. De matrassen die er op lagen waren behoorlijk hard en de bedden waren maar 1.90 meter lang. Ook stond er nog een 2 persoonsbed van 1.40 bij 2 meter. De bedbodem bestond uit doorgezakte lattenbodems met daarop ook weer een behoorlijk harde matras. Na drie overnachtingen zijn we huiswaarts gegaan om weer goed te kunnen slapen, terwijl we een week hadden geboekt.Het huisje was zicht schoon. Zodra je verder keek was te zien dat bepaalde onderdelen lange tijd niet schoon waren gemaakt.De eenvoudige inrichting was zoals verwacht, gezien de prijs. Met helaas wel wat onderdelen die niet goed functioneerden. Botte messen, een fluitketel die niet fluit. Al met al geen aanrader.
Anita Koenraadt Wirken heeft geschreven op 29 October 2011 om 15:36:
Lieve Fam. van Leeuwenburgh.Ook wij hebben een geweldige week gehad bij jullie in Winterswijk.Het huisje was perfect. Alles wat je nodig hebt was aanwezig.Ook de honden hebben heel erg genoten.Graag komen we volgend jaar in mei bij jullie terug.Groetjes Jan, Anita.Geronimo, Dorus en Pjotter.
Monique Buchinhoren heeft geschreven op 24 October 2011 om 12:53:
Lieve fam van Leeuwenburg,Wat hebben wij, mijn vriendin en ik, en onze 6 Jack Russells het weer naar ons zin gehad!De huisjes zijn super gezellig en de tuin is geweldig!We hebben eekhoorns gezien, heerlijke wandelingen gemaakt door het bos en met de honden meerdere malen naar het Hilgeloo geweest. Dat vonden ze super! Rennen en zwemmen!!!Ook de stad Winterswijk is erg gezellig.We hopen in mei weer een weekje langs te komen!Groetjes Monique
fam van Nimwegen heeft geschreven op 23 October 2011 om 22:12:
We hebben een fantastische vakantie gehad. Zowel de kinderen als onze labrador hebben genoten van de lange wandelingen. Het weer werkte natuurlijk ook mee.
fam. Giesburg heeft geschreven op 12 September 2011 om 22:05:
Wij hebben het hier fijn gehad. Weinig regen, het ging er vaak langs. Eindeloze wandelingen hebben we met onze rakkers gemaakt. Dat kan hier in ruime mate. Er was ook veel in de omgeving te doen. Vervelen hoef je je dus niet. 't Is maar een tip....
fam. Morik heeft geschreven op 20 July 2011 om 11:15:
Hallo lezer(es)Wij willen even zeggen dat het daar hartstikke tof is. Geen luxe, maar gezellig en schoon! De hondjes genieten net zoals wij van de tuin. Er durven zich zelfs nog eekhoorns te vertonen. We hebben ongelofelijk veel gewandeld. Superplek!
jolanda groen heeft geschreven op 24 June 2011 om 20:01:
Eind juni een huisje gehuurd bij de familie Leeuwenburgh. Gezellig huisje met alles erin wat je op vakantie nodig hebt. De radio/CD speler is tof en geeft een prima geluid. We hadden eekhoorns en veel vogels in de tuin (onze hondjes gedogen ze) Bij de trimbaan kun je heerlijk wandelen. Jammer dat je niet in het veen mag met de hond, maar er zijn meer dan genoeg alternatieven. We komen zeker gauw terug!
wilma leeuwenburgh heeft geschreven op 10 June 2011 om 12:03:
Lieve mensenIk ben geen gast, maar eigenaar. Wat fijn dat er zoveel mensen in ons gastenboek willen schrijven. Een betere reklame is er niet. De tips zullen we meenemen.Het gras is gelukkig weer groen! De Achterhoek heeft volgens mij de meeste zon-uren, want er is bijna geen regen gevallen. Dat heeft veel voordelen, maar voor ons soms even nadelen. Tot ziens in huisjeboompjehondje!
Jan Berendsen heeft geschreven op 2 June 2011 om 23:02:
Voor het eerst zijn we in de Achterhoek geweest. Wat mooi en vooral rustig is het daar nog! We hebben met de honden heerlijk gewandeld over de vele zandwegen die daar nog zijn. We ontdekten ook een grote poel waar ze konden zwemmen.Bij het huisje is een omheinde tuin. Wat zit je dan lekker ontspannen. Het was erg schoon en we hebben niets gemist. We komen terug, dat is zeker!
mischa heeft geschreven op 30 May 2011 om 16:42:
In mei het grotere vakantiehuis gehuurd. Was een lekker huisje met heerlijk bad en keuken met bijna alles erop en eraan. Een waterkoker i.p.v. ketel zou heerlijk zijn.Ook een magnetron zou in deze tijd niet verkeerd zijn, maar oven is er wel. Voldoende slaapgelegenheid. Heerlijk geslapen en om 5.00 uur elke ochtend gewekt niet door de wekker maar door een vogelconcert zo uit de tuin. Wat wil je nog meer? Gezien het droge weer heeft de tuin bij het huisje te lijden, ook door de honden die toegelaten worden. Dus toen wij kwamen stond er een cirkel met kippengaas, daar waar het gras ingezaaid was. Tijdelijk dus.....Verder een heerlijk huisje die ik iedereen aan kan bevelen. Het is een prima uitgangspunt om de omgeving van Winterswijk te verkennen. groeten, Mischa
Fam den Hollander heeft geschreven op 16 May 2011 om 09:39:
Zojuist weer terug van een week genieten in het prachtige Winterswijk! Hartelijk dank voor de gastvrijheid, de welkom rozen die ondanks de warmte een week gestaan hebben, de mooie omgeving, Wij en de honden hebben het zeer naar onze zin gehad. Echt een aanrader om door te brieven! We hebben ook wel enorm geboft met het weer. Een tip...vergeet niet de tekentang en vlooienkam (voor losse teken na iedere wandeling).Hartelijke groet van fam den Hollander
Slotegraaf & de Groot heeft geschreven op 20 February 2011 om 12:50:
In 2010 zijn wij met onze westy Star en bouvier Ringo een weekje geweest om lekker bij te tanken en het is zo goed bevallen dat we in mei 2011 weer gaan.... zegt genoeg.Leuk huis mooie omheinde tuin en een prachtige omgeving,wat wil een mens en hond nog meer ??
familie Bies heeft geschreven op 17 February 2011 om 23:22:
Opnieuw wilden we voor de zoveelste keer boeken en zagen het nieuwe gastenboek. Nou, daar willen wij wel in schrijven. Misschien dom, want de huisjes zitten steeds eerder vol. Geen wonder ook. Dit zijn nog échte vakantiehuisjes.
fam. Onland, Leiden heeft geschreven op 17 February 2011 om 23:17:
Wat hebben we genoten van de sneeuw! 's Morgens vroeg was alles nog maagdelijk wit en dan stapten wij met onze drie viervoeters door het bos. Heerlijk.....heerlijk! We komen vast en zeker terug. Een aanrader: gezellig en beslist niet duur!
Fam Zandvliet Peter en Hendrika heeft geschreven op 26 January 2011 om 14:05:
Hallo allemaal.Wij komen al jaren bij de fam Leeuwenburgh.Prachtige huisjes. De chihuahua,s hebben het altijd naar hun zin en wij ook! Mooie omgeving, goede winkels, mooi bos om in te wandelen... We gaan altijd een dagje naar Enschede, maar Duitsland is ook vlakbij. Super gewoon. Zeker een aanrader!
Fam. van Kilsdonk heeft geschreven op 19 January 2011 om 21:29:
Afgelopen weekeind met 5 volwassenen en 4 hondjes een fijne tijd gehad. Compleet ingericht huisje. Fantastisch voor de honden in de tuin. Met eekhoorntjes !. Lekker gewandeld in de mooie bosrijke omgeving en maar liefst 7 reeen gezien.Winterswijk heeft een gezellig centrum. Wij komen zeker nog 'n keer terug.
Fam. Leeuwenburgh te Winterswijk heeft geschreven op 3 January 2011 om 16:53:
Ha ha... even ons nieuwe gastenboek uitproberen. Tja, je moet toch met de tijd mee he? Wat leuk dat er al reacties op staan.Lieve mensen, allemaal bedankt voor jullie bezoek en om even in ons dialect te zeggen "weerkomm'n in Wenters"!
Fam. Jansen uit Nuenen heeft geschreven op 3 January 2011 om 16:49:
Misschien gooien wij onze eigen glazen in door te melden dat het een hartstikke leuk huisje op een hartstikke mooie plek in een hartstikke mooi gebied is! Maar dat is zo!Iedereen een fijne vakantie gewenst in huisjeboompjehondje
Wilma Stockhorst heeft geschreven op 28 December 2010 om 09:13:
We hebben een heerlijke Kerstweek gehad, het huisje was erg gezellig en ruim genoeg voor 3 grote honden.Heerlijk gewandeld door de sneeuw, dikke pret voor onze driedames! We zijn benieuwd hoe het er 's zomers uitziet!Wilma Stockhorst
veldmeijer heeft geschreven op 12 December 2010 om 18:17:
Wij fam Veldmeijer hebben in 2009 een huisje gehuurd in de zomermaanden. We hadden 2 grote honden mee en ons gezin bestaat uit 4 personen. Huisje was schoon en netjes en een ruime tuin.Wij hebben hier een fijne vakantie gehad. GR.van Fam. Veldmeijer.