Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
210 berichten.
Slotegraaf & de Groot schreef op 20 February 2011 om 12:50:
In 2010 zijn wij met onze westy Star en bouvier Ringo een weekje geweest om lekker bij te tanken en het is zo goed bevallen dat we in mei 2011 weer gaan.... zegt genoeg.Leuk huis mooie omheinde tuin en een prachtige omgeving,wat wil een mens en hond nog meer ??
familie Bies schreef op 17 February 2011 om 23:22:
Opnieuw wilden we voor de zoveelste keer boeken en zagen het nieuwe gastenboek. Nou, daar willen wij wel in schrijven. Misschien dom, want de huisjes zitten steeds eerder vol. Geen wonder ook. Dit zijn nog ├ęchte vakantiehuisjes.
fam. Onland, Leiden schreef op 17 February 2011 om 23:17:
Wat hebben we genoten van de sneeuw! 's Morgens vroeg was alles nog maagdelijk wit en dan stapten wij met onze drie viervoeters door het bos. Heerlijk.....heerlijk! We komen vast en zeker terug. Een aanrader: gezellig en beslist niet duur!
Fam Zandvliet Peter en Hendrika schreef op 26 January 2011 om 14:05:
Hallo allemaal.Wij komen al jaren bij de fam Leeuwenburgh.Prachtige huisjes. De chihuahua,s hebben het altijd naar hun zin en wij ook! Mooie omgeving, goede winkels, mooi bos om in te wandelen... We gaan altijd een dagje naar Enschede, maar Duitsland is ook vlakbij. Super gewoon. Zeker een aanrader!
Fam. van Kilsdonk schreef op 19 January 2011 om 21:29:
Afgelopen weekeind met 5 volwassenen en 4 hondjes een fijne tijd gehad. Compleet ingericht huisje. Fantastisch voor de honden in de tuin. Met eekhoorntjes !. Lekker gewandeld in de mooie bosrijke omgeving en maar liefst 7 reeen gezien.Winterswijk heeft een gezellig centrum. Wij komen zeker nog 'n keer terug.
Fam. Leeuwenburgh te Winterswijk schreef op 3 January 2011 om 16:53:
Ha ha... even ons nieuwe gastenboek uitproberen. Tja, je moet toch met de tijd mee he? Wat leuk dat er al reacties op staan.Lieve mensen, allemaal bedankt voor jullie bezoek en om even in ons dialect te zeggen "weerkomm'n in Wenters"!
Fam. Jansen uit Nuenen schreef op 3 January 2011 om 16:49:
Misschien gooien wij onze eigen glazen in door te melden dat het een hartstikke leuk huisje op een hartstikke mooie plek in een hartstikke mooi gebied is! Maar dat is zo!Iedereen een fijne vakantie gewenst in huisjeboompjehondje
Wilma Stockhorst schreef op 28 December 2010 om 09:13:
We hebben een heerlijke Kerstweek gehad, het huisje was erg gezellig en ruim genoeg voor 3 grote honden.Heerlijk gewandeld door de sneeuw, dikke pret voor onze driedames! We zijn benieuwd hoe het er 's zomers uitziet!Wilma Stockhorst
veldmeijer schreef op 12 December 2010 om 18:17:
Wij fam Veldmeijer hebben in 2009 een huisje gehuurd in de zomermaanden. We hadden 2 grote honden mee en ons gezin bestaat uit 4 personen. Huisje was schoon en netjes en een ruime tuin.Wij hebben hier een fijne vakantie gehad. GR.van Fam. Veldmeijer.
Paul Schwab en Saskia Jacobs schreef op 21 November 2010 om 15:56:
Onze midweek in uw huisje is ons goed bevallen, dit is voor herhaling vatbaar.Groet Saskia en Paul. Haarlem