Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
220 berichten.
Anne & Gijs Kerkvliet schreef op 2 September 2012 om 08:31:
We returned home last Saturday after a lovely week at Winterswijk. I can not say enough about the house and the fantastic hospitality of the owners. We travelled by train from Leiden with our 'baby'....(11 month old Labrador) Doeska (we call him Dooshiboy). We were planning on walking the 2 km to the house, but Wilma brought us by car.We had a great week and Dooshiboy had the time of his life! We walked to the lake area ( 't hingelo I think it's called) where the dog could swim to his hearts content!The house was very comfortable, with a well equiped kitchen (I have no idea what those other guests were talking about as far as knives go.........in fact you could perform surgery with the one I used!!) and the garden is just perfect for dogs. The mature trees provided very welcome shade from the sun.I would recommend this place to anyone. And the level of unobtrusive hospitality is second to none.Thank you so much. We'll be back!
fam. Leeuwenburgh zelf schreef op 20 August 2012 om 21:25:
Hoi LiesEr zijn helaas geen afwasmachines. Dat wordt gezellig afwassen! Het restaurant is gewisseld van eigenaar. De berichten die ik hoor zijn wel goed. (dacht dat ze ook 's morgens broodjes hadden etc). Honden welkom. Nog even een ander punt: de vuilcontainers zetten we om de 2 weken op dinsdag aan de straat. Nu, in het seizoen, zit die snel vol, maar er is altijd een schone vuilnisbak bij de hand! Groetjes, wilma
Lies Ferwerda schreef op 20 August 2012 om 14:04:
Op 01 september 2012 komen wij naar Winterswijk. Ik zag op de platte grond vlakbij de huisjes een restaurant. Is iemand vd bezoekers daar al eens wezen eten en hoe was dat?Nog een vraagje, zit in type B vd huisjes een afwasmachine?
heidi schreef op 17 August 2012 om 23:00:
Nog 3 weken en dan is het eindelijk zover...Dan gaan we voor het eerst echt op vakantie met onze rottie's van 12 en 3 spannend of de jongste over de omheining zal gaan ...we kijken er zo naar uit..voor het oudje speciaal een fiets/buggykar gekocht zodat ze ook mee kan met lange wandelingen nog even geduld en dan kunnen we een week genieten gr Heidi
Jessica Kramer schreef op 5 August 2012 om 10:28:
Wij hebben genoten van een week in één van jullie huisjes. Het huisje had alles wat we nodig hadden en al hoewel de omheining van de tuin, niet helemaal Newfoundlander-proof was hebben de honden er veel plezier gehad. Het is ideaal dat je zo het bos in loopt, zodat ons 'oudje' er ook van kon genieten. Als je even in de auto stapt is er nog veel meer natuurschoon te bewonderen. Ook 't Hilgeloo is op kleine 'rij' afstand. Hier hebben wij en de honden heerlijk gezwommen.We hebben eigenlijk maar één minpuntje kunnen ontdekken en dat was dat de afval container bij het huisje bij aankomst al vol zat, waardoor wij onze vuilniszak niet meer kwijt konden.Verder hebben wij ons echt heerlijk vermaakt en we denken er zeker over om nog eens terug te komen, want de week is voorbij gevlogen.
Fam bressers uit oirschot schreef op 22 July 2012 om 23:42:
Hoy dick en wilma. We hebben voor de zoveelste keer weer een hele fijne vakantie gehad! Jammer dat de week veel te vlug voorbij was en het huisje gewoon alles erop en aan. Voor syl en jop geweldig gewoon. Heerlijk de deur open en ze kunnen naar buiten zonder dat je bang moet zijn dat ze weglopen. Dat kan dus niet want alles is prima omheind. De omgeving ken ik natuurlijk en is gewoon geweldig. We verheugen ons nu al op de vakantie met carnaval. We vervelen ons nooit en syl en jop ook niet. Ze kunnen heerlijk rennen tegenover in de bossen. Bedankt wilma en dick. Tot de volgende keer!
Loes v.d.Graaf en Janny Broström schreef op 30 June 2012 om 21:49:
Vandaag thuisgekomen van onze vakantie met Timo en Duco. We hebben nog nooit zo'n rustige vakantie gehad met de honden. We hebben genoten en hebben voor volgend jaar weer afgeproken. Een paar heerlijke, niet te lange wandelingen werden voor ons uitgezet. We hebben van de gastvrijheid genoten en zien uit naar een volgende keer.
sera en martin schouten schreef op 27 June 2012 om 22:10:
op zaterdag 9 juni net na het avondeten kwamen we bij dick en wilma aan om de sleutel te halen. we werden aller hartelijkst ontvangen. we kregen direct koffie aangeboden met een heerlijke koek,ons dochtertje kreeg aardbeien met slagroom.het was net of we elkaar al jaren kenden en de sfeer was gemoedelijk. er werden direct tips gegeven over dingen die we konden gaan doen. ze tipte ook aan dat er een zandsculpturen festival was in winterswijk.later die week bracht ze ook nog wat meer tips,we zouden het nog druk krijgen met leuke uitjes voor lisanne grapte ze. later in die week bracht ze ook nog een map met diverse wandel route`s die we met onze honden konden lopen.het huisje is prima in orde en de omheining was niet alleen fijn voor de honden maar ook voor ons dochtertje van net 2.er is werkelijk niets aan te merken aan ons huisje.de badkamer is ruim en het ligbad was heerlijk,de bedden waren heerlijk en ik heb lekkere cup cakes gebakken in het oventje wat ik zag staan in het huisje. kortom we hebben het prima naar ons zin gehad en we komen vast en zeker nog wel eens een keer terug.als we een cijfer moesten geven dan krijgen wilma en dick een 10+. via deze weg willen wij ze dan ook hartelijk danken voor hun inzet om onze vakantie onvergetelijk te maken. groetjes en tot ziens .
Lies Ferwerda schreef op 11 June 2012 om 12:13:
Ik werd gister, zondag 10 juni 2012 gebeld door Dick. Hij vertelde mij dat er motorraces zijn in de bossen waar de huisjes zich bevinden, in de periode dat ik samen met man en hondjes in een huisje zit. Ik vind dit zo netjes dat hij de klanten informeert. Dat wilde ik toch even delen met de overige klanten. Daarnaast is het aantal honden wat ik meeneem verminderd ivm een overlijden van een vd honden. Werd gelijk aangeboden dat de reservering gewijzigd werd. Nogmaals een compliment. Door deze ervaringen heb ik al zin in de vakantie.
Anita Koenraadt Wirken schreef op 3 June 2012 om 15:42:
Hallo Dick en Wilma.Ik wil even laten weten dat wij weer een geweldige week bij jullie hebben mogen doorbrengen.Ook het weer was geweldig. Rust, zon en een bosrijke omgeving waar de honden lekker kunnen rennen en ravotten zonder dat we bang zijn dat ze weg lopen.Zeker weer voor herhaling vatbaar. Komen graag een derde keer terug.Groetjes Jan en Anita.Een poot van Dorus en Pjotter.
Peter me Hendrika Zandvliet schreef op 18 May 2012 om 17:33:
Hallo Dick en Wilma,Wat een goede service verlenen jullie ivm onze annulering van afgelopen jaar, jullie hebben het reserveringsgeld voor ons bewaard voor een volgend bezoek. Helaas gaat dit door omstandigheden niet lukken. Na een mailtje is het geld zonder enig probleem teruggestort. Ik vind dit een perfecte service, zelfs na een jaar! We komen zeker terug om weer een heerlijke vakantie te vieren bij jullie. Kortom voor een ieder die dit leest, het is geweldig bij Dick en Wilma. Groetjes uit Zoetermeer.
Bierenbroodspot/Staal schreef op 17 April 2012 om 15:57:
hallo Dick en Wilma,Wij hebben genoten van een heerlijk weekend in een bungalow van huisje boompje hondje. Alle verwachtingen zijn uitgekomen.Een ruime badkamer en een complete uitrusting. De botte messen hebben wij niet kunnen vinden .......hahahahaKortom wij komen graag een keer terug.hartelijke groetenEric Marion Peter en Mirjam en een dikke poot van Beau en Mila.
Fam. Harbers schreef op 7 April 2012 om 20:05:
Hoi hoiWe hebben een heerlijk vroeg voorjaarsweekje gehad in de mooie Achterhoek. Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst! Vooral de vele wandelmogelijkheden over zandweggetjes. De oude boerderijen vinden we te gek. Langs de beken een wit tapijt van bosanemoontjes en we zagen nog een ijsvogel. Te gek gebied. Aanrader!
wiesje nicolai schreef op 4 February 2012 om 23:04:
Ook wij (mijn zus en ik) hebben een zeer fijne productieve week gehad. Het huisje was gehuurd vanwege de omheinde tuin, en dat was dus echt super heerlijk.Wij kwamen vooral om creatief bezig te zijn en dat is wel gelukt.Ook nog wat kunst bekeken en even over de grens kijken. Dus niet echt lange wandelingen gemaakt. Jammer genoeg is het gastenboek digitaal, want wij maken meestal een schilderwerkje in de boeken in de huisjes die we bezoeken. Wie weet komen we nog eens terug in een ander seizoen. Groeten van Wies/Riny/Snoopy en Raisa.
jeffrey en katja schreef op 28 January 2012 om 19:22:
Wij hebben het vreselijk naar ons zin gehad met onze hondjes bij jullie. En als ik dan lees hier onder uhh de messen zijn niet scherp, bed is niet goed, dan kun je misschien beter in het clinton hotel reseveren hahahah. Ik vind het zeker een aanrader voor iedereen met honden.
Fam.Obbens-Stellenboom schreef op 30 December 2011 om 14:31:
Heerlijke kerst gehad! Fijn en proper huisje met goede sfeer, goede bedden, fijne douche, grote tv, omheinde tuin met veel "vliegverkeer", rust en verrassend welkom met fles wijn, vogelpakket en kerstlampjes. Gezwommen in het nabijgelegen gemeentebad, gewandeld in de bossen, lekker gegeten bij Pardoes, prachtig brandweermuseum in Borculo en bij de open haard lekker gelezen en geborreld. Tot ziens in 2012!
Familie Oldenkamp schreef op 26 December 2011 om 15:15:
Wij hebben het enorm naar onze zin gehad in Winterswijk ! Iedere dag heerlijk gewandeld met onze honden in het bos en bij thuiskomst een heerlijk warm huisje met genoeg ruimte voor beide honden. Ook Bas had ruimte zat , Flora kruipt wel in een hoekje. Hartelijk dank voor de persoonlijke ontvangst, gezellig met de bloemetjes op tafel ! Ik vond het huisje gemoedelijk en warm aandoen en wij komen zeker nog eens terug !Vriendelijke Groeten Henk en Eliza( Bas en Flora )
Bep en Henk holla met ruby en twinny schreef op 21 December 2011 om 13:21:
Hoi Dick en Wilma.Ik wilde je even laten weten hoe het met me is na ons overhaaste vertrek.ik heb inmiddels een nieuwe knie. Ben nog niet zo mobiel maar dat heeft tijd nodig.Het lag dus niet aan jullie of aan het huisje, maar gewoon de nerveuziteit. Wij willen in het voorjaar weer reserveren,want het is bij jullieheerlijk: mooi en rustig genieten dus.Verder wens ik jullie hele fijne feestdagen. je hoort van ons in 2012.Veel liefs van bep henk ruby en twinny.
Anita Koenraadt Wirken schreef op 23 November 2011 om 23:47:
Wij hebben in oktober een heel fijne week gehad.Komen dan ook graag in mei weer terug. Ben blij dat ik al weer geboekt heb en kan bijna niet wachten.Heerlijk, een week lekker ontspannen.
fam. jilderda schreef op 23 November 2011 om 12:01:
Hallo dick en wilma,Kun je heimwee hebben naar jullie gezellige huisjes??? Nu ik zou zeggen :ja hoor!!!! Wij hebben jullie 3 jaar geleden ontdekt en 2 jaar een geweldige vakantie gehad. Heerlijk de hond s'morgens los kunnen gooien lekker genieten van buiten zitten , van niemand last hebben, en alleen maar rust!!! Noodgedwongen hebben wij een jaar moeten overslaan, maar wij komen zeker in 2012 weer om te genieten van de prachtige omgeving. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met jullie op.Gr. fm. jilderda en fam .v.d. Weide
Gerard,Gerda,Ozzy en Flake schreef op 12 November 2011 om 22:30:
We zijn weer thuis. Wat kan een week kort zijn als je het naar je zin hebt.Het huisje was prima in orde, niet luxe maar genoeg om je te redden.Onze honden hebben het geweldig gehad met het rondstruinen in de tuin en het rennen in het bosHet weer werkte ook mee, we hebben zelfs nog in de tuin gezeten En in de avond lekker in het bad en voor de open haard.We hebben als blokken geslapen, wat een rust en een heerlijk bedje.De honden liggen nu voor lello, aan het uitrusten van de vakantie en niet meer vooruit te branden.Dick, bedankt voor je gezellige babbeltjes en Wilma, wat leuk dat je je even voor kwam stellen.We komen zeker weer terug.Groetjes vanuit Duiven en tot ziens.Ps. de waterkoker zijn we niet vergeten, we hadden hem over.
Fam. Kok met Heidewachtel Uilleac schreef op 4 November 2011 om 15:25:
Wij zijn net terug van een weekje HuisjeBoompjeHondje. We hebben een fantastische week gehad. Het huisje is eenvoudig, maar comfortabel. Een boeketje verse bloemen op tafel bij aankomst is een prettige binnenkomer. De omheinde tuin is ideaal, je hoeft niet steeds de hond aangelijnd te houden; prettig voor zowel baas als hond. De omgeving is prachtig om met de hond er op uit te trekken. Het tegenovergelegen bos met trimbaan is ideaal voor de ochtendwandeling, voor de langere tochten lag in het huisje een blaadje met wat wandelroutes die ook met de hond gelopen kunnen worden. Ook het rondje 't Hilgelo niet vergeten: erg gevarieerd en met de gunstige temperatuur vond Uilleac het water nog steeds heerlijk.Voor mensen die lekker willen eten: wij hebben 2x genoten bij 'De Gulle Waard", speciaal zonder poespas en voor een alleszins acceptabele prijs!
reactie fam.leeuwenburgh op fam. Sjardin schreef op 31 October 2011 om 15:09:
Ja, zulke reacties als van de fam. Sjardin (29 okt) kun je ook krijgen... Maar áls je ze dan krijgt, is het toch wel even slikken. We proberen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en gezien de bijna altijd positieve reacties lukt dat gelukkig aardig! Maar het bewijst wel weer hoe verschillend men dezelfde dingen kan ervaren. Wij zijn blij met de mensen die genieten van onze huisjes en de mooie omgeving!
jan en mariëtte kastelijn schreef op 30 October 2011 om 19:22:
Beste Dick en Wilma,Vorig jaar hebben we in de herfstvakantie ook al genoten van een van jullie huisjes. Het was heel goed bevallen, dus....nog een keer! Samen met onze Labrador Sammy, hebben we ook dit keer een heerlijke vakantie gehad in een knus huisje met alles erin wat je maar nodig hebt op vakantie. Bij aankomst een gezellig bloemetje op tafel en ook op de tuintafel stond een fleurige pot bloemen. Prachtig weer om te wandelen en de omgeving te verkennen. En verder genoten van boomklevertjes(of waren het boomkruipertjes?), koolmezen, eekhoorntjes enz. allemaal rondom het huisje.We hebben het prima naar onze zin gehad.Dank jullie wel! Jan en Mariëtte Kastelijn
J Sjardin RJJ Verhaar schreef op 29 October 2011 om 15:39:
De vakantie in oktober 2011 in huisje nummer 6 is erg tegengevallen. Er stonden 4 eenpersoons bedden, waarvan de spiralen bedbodems doorgezakt waren. Dit was “opgelost” door er een houten plaat op te leggen. De matrassen die er op lagen waren behoorlijk hard en de bedden waren maar 1.90 meter lang. Ook stond er nog een 2 persoonsbed van 1.40 bij 2 meter. De bedbodem bestond uit doorgezakte lattenbodems met daarop ook weer een behoorlijk harde matras. Na drie overnachtingen zijn we huiswaarts gegaan om weer goed te kunnen slapen, terwijl we een week hadden geboekt.Het huisje was zicht schoon. Zodra je verder keek was te zien dat bepaalde onderdelen lange tijd niet schoon waren gemaakt.De eenvoudige inrichting was zoals verwacht, gezien de prijs. Met helaas wel wat onderdelen die niet goed functioneerden. Botte messen, een fluitketel die niet fluit. Al met al geen aanrader.