Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
209 berichten.
Bierenbroodspot/Staal schreef op 17 April 2012 om 15:57:
hallo Dick en Wilma,Wij hebben genoten van een heerlijk weekend in een bungalow van huisje boompje hondje. Alle verwachtingen zijn uitgekomen.Een ruime badkamer en een complete uitrusting. De botte messen hebben wij niet kunnen vinden .......hahahahaKortom wij komen graag een keer terug.hartelijke groetenEric Marion Peter en Mirjam en een dikke poot van Beau en Mila.
Fam. Harbers schreef op 7 April 2012 om 20:05:
Hoi hoiWe hebben een heerlijk vroeg voorjaarsweekje gehad in de mooie Achterhoek. Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst! Vooral de vele wandelmogelijkheden over zandweggetjes. De oude boerderijen vinden we te gek. Langs de beken een wit tapijt van bosanemoontjes en we zagen nog een ijsvogel. Te gek gebied. Aanrader!
wiesje nicolai schreef op 4 February 2012 om 23:04:
Ook wij (mijn zus en ik) hebben een zeer fijne productieve week gehad. Het huisje was gehuurd vanwege de omheinde tuin, en dat was dus echt super heerlijk.Wij kwamen vooral om creatief bezig te zijn en dat is wel gelukt.Ook nog wat kunst bekeken en even over de grens kijken. Dus niet echt lange wandelingen gemaakt. Jammer genoeg is het gastenboek digitaal, want wij maken meestal een schilderwerkje in de boeken in de huisjes die we bezoeken. Wie weet komen we nog eens terug in een ander seizoen. Groeten van Wies/Riny/Snoopy en Raisa.
jeffrey en katja schreef op 28 January 2012 om 19:22:
Wij hebben het vreselijk naar ons zin gehad met onze hondjes bij jullie. En als ik dan lees hier onder uhh de messen zijn niet scherp, bed is niet goed, dan kun je misschien beter in het clinton hotel reseveren hahahah. Ik vind het zeker een aanrader voor iedereen met honden.
Fam.Obbens-Stellenboom schreef op 30 December 2011 om 14:31:
Heerlijke kerst gehad! Fijn en proper huisje met goede sfeer, goede bedden, fijne douche, grote tv, omheinde tuin met veel "vliegverkeer", rust en verrassend welkom met fles wijn, vogelpakket en kerstlampjes. Gezwommen in het nabijgelegen gemeentebad, gewandeld in de bossen, lekker gegeten bij Pardoes, prachtig brandweermuseum in Borculo en bij de open haard lekker gelezen en geborreld. Tot ziens in 2012!
Familie Oldenkamp schreef op 26 December 2011 om 15:15:
Wij hebben het enorm naar onze zin gehad in Winterswijk ! Iedere dag heerlijk gewandeld met onze honden in het bos en bij thuiskomst een heerlijk warm huisje met genoeg ruimte voor beide honden. Ook Bas had ruimte zat , Flora kruipt wel in een hoekje. Hartelijk dank voor de persoonlijke ontvangst, gezellig met de bloemetjes op tafel ! Ik vond het huisje gemoedelijk en warm aandoen en wij komen zeker nog eens terug !Vriendelijke Groeten Henk en Eliza( Bas en Flora )
Bep en Henk holla met ruby en twinny schreef op 21 December 2011 om 13:21:
Hoi Dick en Wilma.Ik wilde je even laten weten hoe het met me is na ons overhaaste vertrek.ik heb inmiddels een nieuwe knie. Ben nog niet zo mobiel maar dat heeft tijd nodig.Het lag dus niet aan jullie of aan het huisje, maar gewoon de nerveuziteit. Wij willen in het voorjaar weer reserveren,want het is bij jullieheerlijk: mooi en rustig genieten dus.Verder wens ik jullie hele fijne feestdagen. je hoort van ons in 2012.Veel liefs van bep henk ruby en twinny.
Anita Koenraadt Wirken schreef op 23 November 2011 om 23:47:
Wij hebben in oktober een heel fijne week gehad.Komen dan ook graag in mei weer terug. Ben blij dat ik al weer geboekt heb en kan bijna niet wachten.Heerlijk, een week lekker ontspannen.
fam. jilderda schreef op 23 November 2011 om 12:01:
Hallo dick en wilma,Kun je heimwee hebben naar jullie gezellige huisjes??? Nu ik zou zeggen :ja hoor!!!! Wij hebben jullie 3 jaar geleden ontdekt en 2 jaar een geweldige vakantie gehad. Heerlijk de hond s'morgens los kunnen gooien lekker genieten van buiten zitten , van niemand last hebben, en alleen maar rust!!! Noodgedwongen hebben wij een jaar moeten overslaan, maar wij komen zeker in 2012 weer om te genieten van de prachtige omgeving. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met jullie op.Gr. fm. jilderda en fam .v.d. Weide
Gerard,Gerda,Ozzy en Flake schreef op 12 November 2011 om 22:30:
We zijn weer thuis. Wat kan een week kort zijn als je het naar je zin hebt.Het huisje was prima in orde, niet luxe maar genoeg om je te redden.Onze honden hebben het geweldig gehad met het rondstruinen in de tuin en het rennen in het bosHet weer werkte ook mee, we hebben zelfs nog in de tuin gezeten En in de avond lekker in het bad en voor de open haard.We hebben als blokken geslapen, wat een rust en een heerlijk bedje.De honden liggen nu voor lello, aan het uitrusten van de vakantie en niet meer vooruit te branden.Dick, bedankt voor je gezellige babbeltjes en Wilma, wat leuk dat je je even voor kwam stellen.We komen zeker weer terug.Groetjes vanuit Duiven en tot ziens.Ps. de waterkoker zijn we niet vergeten, we hadden hem over.
Fam. Kok met Heidewachtel Uilleac schreef op 4 November 2011 om 15:25:
Wij zijn net terug van een weekje HuisjeBoompjeHondje. We hebben een fantastische week gehad. Het huisje is eenvoudig, maar comfortabel. Een boeketje verse bloemen op tafel bij aankomst is een prettige binnenkomer. De omheinde tuin is ideaal, je hoeft niet steeds de hond aangelijnd te houden; prettig voor zowel baas als hond. De omgeving is prachtig om met de hond er op uit te trekken. Het tegenovergelegen bos met trimbaan is ideaal voor de ochtendwandeling, voor de langere tochten lag in het huisje een blaadje met wat wandelroutes die ook met de hond gelopen kunnen worden. Ook het rondje 't Hilgelo niet vergeten: erg gevarieerd en met de gunstige temperatuur vond Uilleac het water nog steeds heerlijk.Voor mensen die lekker willen eten: wij hebben 2x genoten bij 'De Gulle Waard", speciaal zonder poespas en voor een alleszins acceptabele prijs!
reactie fam.leeuwenburgh op fam. Sjardin schreef op 31 October 2011 om 15:09:
Ja, zulke reacties als van de fam. Sjardin (29 okt) kun je ook krijgen... Maar áls je ze dan krijgt, is het toch wel even slikken. We proberen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en gezien de bijna altijd positieve reacties lukt dat gelukkig aardig! Maar het bewijst wel weer hoe verschillend men dezelfde dingen kan ervaren. Wij zijn blij met de mensen die genieten van onze huisjes en de mooie omgeving!
jan en mariëtte kastelijn schreef op 30 October 2011 om 19:22:
Beste Dick en Wilma,Vorig jaar hebben we in de herfstvakantie ook al genoten van een van jullie huisjes. Het was heel goed bevallen, dus....nog een keer! Samen met onze Labrador Sammy, hebben we ook dit keer een heerlijke vakantie gehad in een knus huisje met alles erin wat je maar nodig hebt op vakantie. Bij aankomst een gezellig bloemetje op tafel en ook op de tuintafel stond een fleurige pot bloemen. Prachtig weer om te wandelen en de omgeving te verkennen. En verder genoten van boomklevertjes(of waren het boomkruipertjes?), koolmezen, eekhoorntjes enz. allemaal rondom het huisje.We hebben het prima naar onze zin gehad.Dank jullie wel! Jan en Mariëtte Kastelijn
J Sjardin RJJ Verhaar schreef op 29 October 2011 om 15:39:
De vakantie in oktober 2011 in huisje nummer 6 is erg tegengevallen. Er stonden 4 eenpersoons bedden, waarvan de spiralen bedbodems doorgezakt waren. Dit was “opgelost” door er een houten plaat op te leggen. De matrassen die er op lagen waren behoorlijk hard en de bedden waren maar 1.90 meter lang. Ook stond er nog een 2 persoonsbed van 1.40 bij 2 meter. De bedbodem bestond uit doorgezakte lattenbodems met daarop ook weer een behoorlijk harde matras. Na drie overnachtingen zijn we huiswaarts gegaan om weer goed te kunnen slapen, terwijl we een week hadden geboekt.Het huisje was zicht schoon. Zodra je verder keek was te zien dat bepaalde onderdelen lange tijd niet schoon waren gemaakt.De eenvoudige inrichting was zoals verwacht, gezien de prijs. Met helaas wel wat onderdelen die niet goed functioneerden. Botte messen, een fluitketel die niet fluit. Al met al geen aanrader.
Anita Koenraadt Wirken schreef op 29 October 2011 om 15:36:
Lieve Fam. van Leeuwenburgh.Ook wij hebben een geweldige week gehad bij jullie in Winterswijk.Het huisje was perfect. Alles wat je nodig hebt was aanwezig.Ook de honden hebben heel erg genoten.Graag komen we volgend jaar in mei bij jullie terug.Groetjes Jan, Anita.Geronimo, Dorus en Pjotter.
Monique Buchinhoren schreef op 24 October 2011 om 12:53:
Lieve fam van Leeuwenburg,Wat hebben wij, mijn vriendin en ik, en onze 6 Jack Russells het weer naar ons zin gehad!De huisjes zijn super gezellig en de tuin is geweldig!We hebben eekhoorns gezien, heerlijke wandelingen gemaakt door het bos en met de honden meerdere malen naar het Hilgeloo geweest. Dat vonden ze super! Rennen en zwemmen!!!Ook de stad Winterswijk is erg gezellig.We hopen in mei weer een weekje langs te komen!Groetjes Monique
fam van Nimwegen schreef op 23 October 2011 om 22:12:
We hebben een fantastische vakantie gehad. Zowel de kinderen als onze labrador hebben genoten van de lange wandelingen. Het weer werkte natuurlijk ook mee.
fam. Giesburg schreef op 12 September 2011 om 22:05:
Wij hebben het hier fijn gehad. Weinig regen, het ging er vaak langs. Eindeloze wandelingen hebben we met onze rakkers gemaakt. Dat kan hier in ruime mate. Er was ook veel in de omgeving te doen. Vervelen hoef je je dus niet. 't Is maar een tip....
fam. Morik schreef op 20 July 2011 om 11:15:
Hallo lezer(es)Wij willen even zeggen dat het daar hartstikke tof is. Geen luxe, maar gezellig en schoon! De hondjes genieten net zoals wij van de tuin. Er durven zich zelfs nog eekhoorns te vertonen. We hebben ongelofelijk veel gewandeld. Superplek!
jolanda groen schreef op 24 June 2011 om 20:01:
Eind juni een huisje gehuurd bij de familie Leeuwenburgh. Gezellig huisje met alles erin wat je op vakantie nodig hebt. De radio/CD speler is tof en geeft een prima geluid. We hadden eekhoorns en veel vogels in de tuin (onze hondjes gedogen ze) Bij de trimbaan kun je heerlijk wandelen. Jammer dat je niet in het veen mag met de hond, maar er zijn meer dan genoeg alternatieven. We komen zeker gauw terug!
wilma leeuwenburgh schreef op 10 June 2011 om 12:03:
Lieve mensenIk ben geen gast, maar eigenaar. Wat fijn dat er zoveel mensen in ons gastenboek willen schrijven. Een betere reklame is er niet. De tips zullen we meenemen.Het gras is gelukkig weer groen! De Achterhoek heeft volgens mij de meeste zon-uren, want er is bijna geen regen gevallen. Dat heeft veel voordelen, maar voor ons soms even nadelen. Tot ziens in huisjeboompjehondje!
Jan Berendsen schreef op 2 June 2011 om 23:02:
Voor het eerst zijn we in de Achterhoek geweest. Wat mooi en vooral rustig is het daar nog! We hebben met de honden heerlijk gewandeld over de vele zandwegen die daar nog zijn. We ontdekten ook een grote poel waar ze konden zwemmen.Bij het huisje is een omheinde tuin. Wat zit je dan lekker ontspannen. Het was erg schoon en we hebben niets gemist. We komen terug, dat is zeker!
mischa schreef op 30 May 2011 om 16:42:
In mei het grotere vakantiehuis gehuurd. Was een lekker huisje met heerlijk bad en keuken met bijna alles erop en eraan. Een waterkoker i.p.v. ketel zou heerlijk zijn.Ook een magnetron zou in deze tijd niet verkeerd zijn, maar oven is er wel. Voldoende slaapgelegenheid. Heerlijk geslapen en om 5.00 uur elke ochtend gewekt niet door de wekker maar door een vogelconcert zo uit de tuin. Wat wil je nog meer? Gezien het droge weer heeft de tuin bij het huisje te lijden, ook door de honden die toegelaten worden. Dus toen wij kwamen stond er een cirkel met kippengaas, daar waar het gras ingezaaid was. Tijdelijk dus.....Verder een heerlijk huisje die ik iedereen aan kan bevelen. Het is een prima uitgangspunt om de omgeving van Winterswijk te verkennen. groeten, Mischa
Fam den Hollander schreef op 16 May 2011 om 09:39:
Zojuist weer terug van een week genieten in het prachtige Winterswijk! Hartelijk dank voor de gastvrijheid, de welkom rozen die ondanks de warmte een week gestaan hebben, de mooie omgeving, Wij en de honden hebben het zeer naar onze zin gehad. Echt een aanrader om door te brieven! We hebben ook wel enorm geboft met het weer. Een tip...vergeet niet de tekentang en vlooienkam (voor losse teken na iedere wandeling).Hartelijke groet van fam den Hollander
Slotegraaf & de Groot schreef op 20 February 2011 om 12:50:
In 2010 zijn wij met onze westy Star en bouvier Ringo een weekje geweest om lekker bij te tanken en het is zo goed bevallen dat we in mei 2011 weer gaan.... zegt genoeg.Leuk huis mooie omheinde tuin en een prachtige omgeving,wat wil een mens en hond nog meer ??