Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
224 berichten.
van haare heeft geschreven op 3 September 2020 om 20:17:
We hebben vijf dagen in Winterswijk door gebracht. We hebben ontzettend genoten van de rust de natuur en de mooie omgeving. Onze twee honden hebben genoten van de omgeving. We hadden een leuk huisje 8-09 met een fijne tuin. Waar de honden heerlijk hebben gespeeld. We komen zeker nog een keer terug. Tot ziens Wilma en Dick
Andries en Yvonne heeft geschreven op 26 July 2020 om 12:40:
Twee weken vakantie gehad in huisje nr.9. Met echt Hollands weer,zon,regen en wind. Maar wat een rust,heerlijk,alleen hadden wij wel wat last van vliegverkeer,nee niet van vliegtuigen,nadat wij pinda,s in het vogelhuisje hadden gelegd,was er druk vliegverkeer,van de koolmees,roodborst,boomklever,bonte ekster,Vlaamse gaai en kwamen er twee eekhoorns (Knabbel en Babbel) op bezoek,dus camera bij de hand en filmen maar,wij gaan in september weer voor twee weken,heerlijk.
van Oss heeft geschreven op 23 July 2020 om 14:32:
Hierbij, wilma en dick, een berichtje vooruit. Wij hebben de voorpret weer naar winterswijk te komen en zijn aan het pakken. Raar om na jaren nu op vrijdag te komen. Maar verder is alles vertrouwd. Tot morgen!
Fam. Pieters heeft geschreven op 19 July 2020 om 14:08:
We hebben, ondanks het matige maar droge weer, een prachtige vakantie in de achterhoek beleefd. We kennen de achterhoek goed, maar wintersswijk is om te wandelen en te fietsen wel de mooiste streek. Het huisje was van alle gemakken voorzien. Prima plek, een echte aanrader. Dick en Wilma, we komen zeker weer terug met de hondjes uiteraard.
Van genderen heeft geschreven op 20 April 2020 om 17:19:
Wij waren voor de zoveelste keer (de telling kwijt geraakt) heerlijk een weekje in jullie huisje vanouds weer genoten in het bos en nog prachtig weer ook. Happy en Captain en wij komen in augustus lekker weer terug ..
Hans en Netty heeft geschreven op 19 April 2020 om 18:16:
Heerlijk om er even een weekendje tussenuit te zijn. Juist door de coronacrisis fijn om even in een andere omgeving te wandelen met onze 4 hondjes. Eigenlijk veiliger dan bij ons in Rotterdam en de supermarkt was inderdaad heel rustig. Als dit lang duurt komen we binnenkort weer terug hoor Dick en Wilma. Bedankt!
Fam. Waaldijk heeft geschreven op 3 March 2020 om 11:52:
Zijn net terug van een weekendje Winterswijk en hebben het heerlijk gehad. Huisje met alles erop en eraan, schoon en nagenoeg midden in het bos. Heerlijk om een weekendje of langer te verblijven, zeker met honden. Winterswijk is ook erg gezellig, maar dat wisten wij al.
Rien en Pia heeft geschreven op 5 January 2020 om 21:28:
Genoten van een onverwacht weekje HuisjeBoompjeHondje. Het was weer genieten. Zo heerlijk rustig, prachtige wandelingen gemaakt, veel wild gezien. De tuinvogels, hadden het reuze druk met het voer wat we voor ze opgehangen hadden. En onze honden hadden de tijd van hun leven, mooie omheinde tuin en konden hun energie goed kwijt in het bos. Was een goed begin van het nieuwe jaar.
Margo heeft geschreven op 23 November 2019 om 11:16:
Gezellig huisje, jaren '70 interieur: heel schoon en degelijk. Goede bedden. Omheinde tuin. Binnen een paar minuten lopen ben je in het bos. Fantastische wandelingen zijn er te maken in de omgeving. In het huisje ligt een boek met wandelroutes. Wat een rust en stilte! We hebben echt genoten.
familie Dijkman heeft geschreven op 20 October 2019 om 19:23:
We hebben een ontzettend fijne week gehad. Wat een prachtige omgeving, heerlijk gewandeld met de hondjes. En ook ideaal voor de hondjes de omheinde tuin! Winterswijk heeft een gezellige binnenstad, we hebben heerlijk geluncht bij "ff Anders". Het huisje was keurig schoon, we komen zeker terug!!
Mareie heeft geschreven op 8 October 2019 om 19:49:
Geen mooi weer, maar genoten van een fijn en schoon huisje, de ideale omheinde tuin en wandelen in de mooie omgeving. Helaas volgeboekt met Oud en Nieuw anders zeker geboekt.
Gaby en Leny heeft geschreven op 7 October 2019 om 14:08:
Weer een geweldige week gehad in jullie heerlijke huisje en de prachtige omgeving. Tot volgend jaar!!
Tiny en Willie heeft geschreven op 30 September 2019 om 13:29:
Met gelukkig maar af en toe een buitje was het heerlijk wandelen rondom winterswijk. Het schijnt er vaak droger te zijn dan elders in het land. We hebben goed gebruik gemaakt van de RondjeHondje Map die Wilma samengestelt heeft. Wij vonden van alle buurtschappen Woold, Ratum en Kotten het mooist. Wat een prachtig landschap met oude boerderijen. Wij komen volgend jaar zeker terug.
familie J. de Vries heeft geschreven op 24 August 2019 om 21:58:
Vandaag weer thuis na 3 weken Achterhoek. Wat een rust hebben we daar ervaren. Hier in het westen meteen weer in de file. Als we hier geen werk hadden, dan wisten we het wel. De kinderen, wij en de honden waren zo ontspannen. Heerlijk in de natuur, maar ook Winterswijk is een leuk dorp met veel winkels en horeca. Volgend jaar dus weer. Tjuus
Jan en Diny heeft geschreven op 11 August 2019 om 18:01:
Voor de vierde keer bij dick en Wilma in winterswijk vakantie gehouden. Wat een superleuke plek. De honden rennen de hele dag in de tuin en tegenover de huisjes is het prachtige bos waar ze naar hartelust kunnen spelen. Zo af en toe krijgen ze huisarrest omdat we dan naar de markt gaan of een terrasje pakken in het bruisende dorp. Er zijn zoveel winkels en horecagelegenheden. En...... alles gratis parkeren!!! Dat kennen wij in het westen niet. Nee, wij komen zeker weer terug want we zijn nnog lang niet uitgekeken. Bedankt Wilma en dick en tot de volgende keer.
Corry houtzager heeft geschreven op 12 July 2019 om 16:54:
Met mijn 87 jarige moeder een super weekje gehad. Fantastische omgeving, echt geweldig voor honden. De huisjes hebben echt alles wat je je maar kunt wensen. Winterswijk is echt heel gastvrij. Ik hoop met mijn moeder nog zeker terug te gaan.
familie Ferro heeft geschreven op 27 May 2019 om 14:44:
Wat een heerlijke vakantie hebben we in winterswijk gehad! Nog nooit eerder geweest. We kenden de Achterhoek niet, maar zijn helemaal om. Hier vind je nog werkelijk rust in de mooie natuur. Maar het was ook prima winkelen in winterswijk met veel horeca. Effe Anders van jullie dochter is een uitstekende tent. Heerlijk gebak, goede lunch maar ook warm eten voor een prima prijs. We komen volgend jaar terug, dat is zeker. We bellen binnenkort om weer te boeken. Bedankt voor de gastvrijheid Wilma en Dick.
Dick van Tol heeft geschreven op 28 April 2019 om 17:11:
Beste Wilma en Dick, wij willen jullie laten weten dat we het erg naar onze zin hebben gehad. Mooi ruim huisje, heerlijke tuin (met onze eigen huis eekhoorn die altijd wel even langs kwam) waar de honden het ook erg naar hun zin hadden. Ook het bos op 100 m afstand vonden we geweldig. We hebben daar samen met onze honden heerlijk kunnen wandelen. De omgeving is ook geweldig. Vooral de Bekendelle de Hilgeloplas waren heel erg mooi, zoals eigenlijk de hele omgeving. Verder hebben we ook fijne uitstapjes gemaakt, ook naar Duitsland. We hebben, mede door het prachtige weer, genoten.
Daphne, Anita & Mattheüs heeft geschreven op 9 April 2019 om 14:44:
Beste Dick en Wilma, Wat een leuk lang weekend hebben wij gehad in jullie huisje! Winterswijk is een onwijs leuke omgeving en ontzettend leuk stadje! Jullie huisje was fijn, de douche heerlijk fris en groot. Wij hadden onze 4 honden mee, en ook die hebben heerlijk genoten van de omheinde tuin. Wij komen zeker terug! Groetjes, Daphne, Anita en Mattheüs
Herwig heeft geschreven op 9 April 2019 om 12:03:
hoi Wilma en dick. dank voor de gastvrijheid. we hebben genoten van het gezellige huisje in een prachtige wandelomgeving. de honden hadden ook echt vakantie. we komen zeker terug.
Jo Zethof heeft geschreven op 6 February 2019 om 14:20:
Beste Wilma en Dick, een beetje laat bericht maar wel gemeend. Onze vakantie van eind vorig waar was weer geweldig. Een heerlijk huisje en prachtige omgeving. Het zal vast niet ons laatste bezoek zijn.
Janszen heeft geschreven op 4 February 2019 om 22:34:
Hallo Dick en Wilma. We hebben het erg fijn gehad in jullie huisje. We troffen het dat er sneeuw lag. De vogels en eekhoorns kwamen op het voer af en de honden speelden in de sneeuw. Geweldig. We verheugen ons alweer op de meivakantie bij jullie. Tot gauw.
Leny en Louis, Gaby en Finley heeft geschreven op 16 October 2018 om 14:43:
We hebben vorige week weer genoten.. Het weer werkte uiteraard ook mee haha! De omgeving is zo prachtig en elk jaar ontdekken we weer wat nieuws, dit jaar het prachtige meer. Volgend jaar komen we zeker terug.
Lot Veldhuis heeft geschreven op 14 October 2018 om 15:27:
We zijn van 1 tot en met 5 oktober in jullie huisje geweest en ik moet zeggen , het was weer erg fijn om daar weer eens te zijn . Het was ondertussen alweer twee jaar geleden dus het werd weer eens tijd ! We hebben er lekker gewandeld met de hondjes en gewinkeld in Winterswijk . Heerlijk gebadderd want die hebben we thuis niet , gelezen .. kortom , het waren ontspannen dagen ! Volgend jaar weer hoor ! Groetjes , Lot en Patrice
Cor & Aafje vanEssen heeft geschreven op 23 September 2018 om 14:18:
bijzonder mooie omgeving wwar je heerlijk kan wandelen huisje is compleet voor een redelijke prijs. Winterswijk is een heel gezelligeplaats waar je heerlijk wat kan drinken of winkelen.