Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
214 berichten.
Mareie schreef op 8 October 2019 om 19:49:
Geen mooi weer, maar genoten van een fijn en schoon huisje, de ideale omheinde tuin en wandelen in de mooie omgeving. Helaas volgeboekt met Oud en Nieuw anders zeker geboekt.
Gaby en Leny schreef op 7 October 2019 om 14:08:
Weer een geweldige week gehad in jullie heerlijke huisje en de prachtige omgeving. Tot volgend jaar!!
Tiny en Willie schreef op 30 September 2019 om 13:29:
Met gelukkig maar af en toe een buitje was het heerlijk wandelen rondom winterswijk. Het schijnt er vaak droger te zijn dan elders in het land. We hebben goed gebruik gemaakt van de RondjeHondje Map die Wilma samengestelt heeft. Wij vonden van alle buurtschappen Woold, Ratum en Kotten het mooist. Wat een prachtig landschap met oude boerderijen. Wij komen volgend jaar zeker terug.
familie J. de Vries schreef op 24 August 2019 om 21:58:
Vandaag weer thuis na 3 weken Achterhoek. Wat een rust hebben we daar ervaren. Hier in het westen meteen weer in de file. Als we hier geen werk hadden, dan wisten we het wel. De kinderen, wij en de honden waren zo ontspannen. Heerlijk in de natuur, maar ook Winterswijk is een leuk dorp met veel winkels en horeca. Volgend jaar dus weer. Tjuus
Jan en Diny schreef op 11 August 2019 om 18:01:
Voor de vierde keer bij dick en Wilma in winterswijk vakantie gehouden. Wat een superleuke plek. De honden rennen de hele dag in de tuin en tegenover de huisjes is het prachtige bos waar ze naar hartelust kunnen spelen. Zo af en toe krijgen ze huisarrest omdat we dan naar de markt gaan of een terrasje pakken in het bruisende dorp. Er zijn zoveel winkels en horecagelegenheden. En...... alles gratis parkeren!!! Dat kennen wij in het westen niet. Nee, wij komen zeker weer terug want we zijn nnog lang niet uitgekeken. Bedankt Wilma en dick en tot de volgende keer.
Corry houtzager schreef op 12 July 2019 om 16:54:
Met mijn 87 jarige moeder een super weekje gehad. Fantastische omgeving, echt geweldig voor honden. De huisjes hebben echt alles wat je je maar kunt wensen. Winterswijk is echt heel gastvrij. Ik hoop met mijn moeder nog zeker terug te gaan.
familie Ferro schreef op 27 May 2019 om 14:44:
Wat een heerlijke vakantie hebben we in winterswijk gehad! Nog nooit eerder geweest. We kenden de Achterhoek niet, maar zijn helemaal om. Hier vind je nog werkelijk rust in de mooie natuur. Maar het was ook prima winkelen in winterswijk met veel horeca. Effe Anders van jullie dochter is een uitstekende tent. Heerlijk gebak, goede lunch maar ook warm eten voor een prima prijs. We komen volgend jaar terug, dat is zeker. We bellen binnenkort om weer te boeken. Bedankt voor de gastvrijheid Wilma en Dick.
Dick van Tol schreef op 28 April 2019 om 17:11:
Beste Wilma en Dick, wij willen jullie laten weten dat we het erg naar onze zin hebben gehad. Mooi ruim huisje, heerlijke tuin (met onze eigen huis eekhoorn die altijd wel even langs kwam) waar de honden het ook erg naar hun zin hadden. Ook het bos op 100 m afstand vonden we geweldig. We hebben daar samen met onze honden heerlijk kunnen wandelen. De omgeving is ook geweldig. Vooral de Bekendelle de Hilgeloplas waren heel erg mooi, zoals eigenlijk de hele omgeving. Verder hebben we ook fijne uitstapjes gemaakt, ook naar Duitsland. We hebben, mede door het prachtige weer, genoten.
Daphne, Anita & Mattheüs schreef op 9 April 2019 om 14:44:
Beste Dick en Wilma, Wat een leuk lang weekend hebben wij gehad in jullie huisje! Winterswijk is een onwijs leuke omgeving en ontzettend leuk stadje! Jullie huisje was fijn, de douche heerlijk fris en groot. Wij hadden onze 4 honden mee, en ook die hebben heerlijk genoten van de omheinde tuin. Wij komen zeker terug! Groetjes, Daphne, Anita en Mattheüs
Herwig schreef op 9 April 2019 om 12:03:
hoi Wilma en dick. dank voor de gastvrijheid. we hebben genoten van het gezellige huisje in een prachtige wandelomgeving. de honden hadden ook echt vakantie. we komen zeker terug.
Jo Zethof schreef op 6 February 2019 om 14:20:
Beste Wilma en Dick, een beetje laat bericht maar wel gemeend. Onze vakantie van eind vorig waar was weer geweldig. Een heerlijk huisje en prachtige omgeving. Het zal vast niet ons laatste bezoek zijn.
Janszen schreef op 4 February 2019 om 22:34:
Hallo Dick en Wilma. We hebben het erg fijn gehad in jullie huisje. We troffen het dat er sneeuw lag. De vogels en eekhoorns kwamen op het voer af en de honden speelden in de sneeuw. Geweldig. We verheugen ons alweer op de meivakantie bij jullie. Tot gauw.
Leny en Louis, Gaby en Finley schreef op 16 October 2018 om 14:43:
We hebben vorige week weer genoten.. Het weer werkte uiteraard ook mee haha! De omgeving is zo prachtig en elk jaar ontdekken we weer wat nieuws, dit jaar het prachtige meer. Volgend jaar komen we zeker terug.
Lot Veldhuis schreef op 14 October 2018 om 15:27:
We zijn van 1 tot en met 5 oktober in jullie huisje geweest en ik moet zeggen , het was weer erg fijn om daar weer eens te zijn . Het was ondertussen alweer twee jaar geleden dus het werd weer eens tijd ! We hebben er lekker gewandeld met de hondjes en gewinkeld in Winterswijk . Heerlijk gebadderd want die hebben we thuis niet , gelezen .. kortom , het waren ontspannen dagen ! Volgend jaar weer hoor ! Groetjes , Lot en Patrice
Cor & Aafje vanEssen schreef op 23 September 2018 om 14:18:
bijzonder mooie omgeving wwar je heerlijk kan wandelen huisje is compleet voor een redelijke prijs. Winterswijk is een heel gezelligeplaats waar je heerlijk wat kan drinken of winkelen.
bosgoed schreef op 19 September 2018 om 14:16:
heerlijk huisje mooie omgeving de honden kunnen heerlijk buiten zijn en lekker wandelen mooie fiets omgeving, bedankt Wilma en Dick
familie V. schreef op 16 August 2018 om 21:21:
hartstikke goed bevallen. een heerlijk huisje in het bos maar niet te eenzaam. veel gelegenheid om te fietsen en wandelen met de honden. voelden zich meteen thuis. er is hier ook veel te doen in de zomer. maar het hilgelomeer is echt favoriet met dit hete weer. we komen zeker terug.
Hanny en dulf schreef op 22 July 2018 om 23:33:
Wat is het toch altijd fijn om bij jullie in Winterswijk heerlijk we komen zeker 3 x per jaar bij jullie Dick en Wilma altijd vriendelijk!!! Binnenkort zijn we weer bij jullie zelfs 2 x in een korte tijd leuk ingericht gezellig huisje onze kinderen komen ook vaak mee dus dat wil iets zeggen! De omgeving ook mooi en er is van alles te doen
Nancy Vd Meijden schreef op 22 May 2018 om 15:39:
Hoi Wilma en Dick. Wat hebben wij weer genoten van jullie huisje in het bos. We hadden ook heel mooie weer. Lekker de bbq aangestoken. Kortom heerlijk genoten en we komen zeker terug.De hondjes hebben het ook heerlijk gehad. Tot gauw Nancy,Dylan,Mitchell en natuurlijk ook van de hondjes.
Marianne Terpstra schreef op 6 May 2018 om 14:38:
Beste fam. Leeuwenburgh Wij hebben enorm genoten van jullie heerlijke huisje vlakbij het meest ideale bos voor zowel kinderen als honden. We hebben ook veel gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid en we komen vast nog eens terug. Fam. Terpstra
Karin Hawinkels schreef op 5 April 2018 om 17:19:
Met Pasen een lang weekend bij een huisje van Familie Leeuwenburgh geweest. Wij hebben genoten!! Mooi huisje, mooie omgeving, heerlijk ontspannen. Onze honden vonden het ook TOPPIE, je zit zo in de bossen. Echt een aanrader! Wij gaan zeker terug!
de Herder schreef op 16 March 2018 om 14:26:
Liefst 2 weken in Winterswijk verbleven en geen minuut verveeld! Er is van alles te doen en te beleven. Wat is het in die streek nog heerlijk rustig. Dat viel ons echt op. We komen in de zomer terug en hebben al geboekt. Het huisje van Wilma en dick leeuwenburgh is ook echt een aanrader. Eenvoudig, maar gezellig, schoon en een mooie prijs (ook niet weg).
Vilaan schreef op 26 February 2018 om 00:56:
Vandaag laat terug gekomen uit Winterswijk na ruim een week wandelen en boeken lezen bij de open haard. Huisje supergezellig en comfortabel met goede bedden. Heerlijk om zo na een drukke tijd weer eens bij te tanken. Moet ik vaker doen. Met dank Dick en Wilma.
Tineke en Jolanda schreef op 10 February 2018 om 14:09:
De winter viel dit jaar in week 6 en wij hebben die doorgebracht in Winterswijk. Het was weer heerlijk en gezellig warm bij de open haard en we komen zeker (weer) terug!
Verdonk schreef op 10 October 2017 om 17:47:
Hoi Wilma en Dick we hebben super genoten alweer deze keer zonder gedoe gelukkig kunnen blijven. Het is super en geweldig om alle zorgen even te vergeten ook voor de honden weer top !!! Helaas waarschijnlijk voor een de laatste keer maaaar dat heeft ze nog wel mee mogen maken tot snel els en Nico