Omgeving

De Omgeving

De vakantiehuisjes liggen op het terrein van ” ’t Rommelgebergte “, 2 km ten westen van Winterswijk. Een ideaal wandel- en fietsgebied waar akkerland, bos, beken, kikkerpoelen  en oude boerderijen elkaar afwisselen. Vlakbij kunt u al wandelen met uw hond in het bos met trimbaan of iets drinken/eten bij restaurant de Rommelpot.

Verder vindt u in de directe omgeving het Korenburgerveen, landgoed Mentink, een heemtuin en kinderboerderij, overdekt zwembad Jaspers, een tennishal, maneges en recreatiemeer ’t Hilgelo. Honden mogen van 1 okt – 1 mei vrij lopen en zwemmen! Uniek is ook de steengroeve en het pittoreske Bredevoort, boekenstad van Nederland.

Winkelen en dineren kunt u volop, zowel in Nederland als Duitsland, in deze prachtige grensstreek. Onze dochter Jonna bezit aan de markt de lunchroom Effe Anders (Meddosestraat 3 Winterswijk) Maar ook de stadjes Borculo en Zutphen zijn de moeite waard! Meer informatie vindt u in het huisje, waaronder zes eigen uitgezette wandelroutes. En verder bij de VVV Winterswijk in het oude raadhuis: tel 0543-74 50 90

(klik met de muis rechts op de foto voor de vergroting en om snel door te klikken)