Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
197 berichten.
Jos en Loes schreef op 9 August 2014 om 17:16:
Wij hebben eind juli voor de eerste keer een huisje gehuurd bij jullie en zijn meteen verkocht! Super gezellig ingericht (met boeken en een verse bos bloemen op tafel) en natuurlijk het omheinde grasveld; een genot voor onze hond Sammie. En voor ons heel belangrijk: het huisje was heel schoon en voorzien van horren, zodat we geen last hadden van muggen en andere vliegende insecten. We hebben een heerlijke week gehad!groetjes, Jos en Loes
jan en joke de heer schreef op 27 July 2014 om 15:35:
Met pijn in ons hart moesten we afgelopen zaterdag afscheid nemen van "ons" omheinde huisje in het bos. Onze honden zijn helemaal van slag. Die hadden het zó naar hun zin! Lekker los buiten spelen en wel 4x per dag wandelen. Wat een luxe! Ze willen nu alweer weg. Tja, we gaan maar vast weer boeken voor de herfst. Groetjes
fam Tellens schreef op 27 July 2014 om 15:30:
Voor het eerst in Winterswijk in de Achterhoek! Nooit geweten dat het daar zó rustig is, zélfs in het hoogseizoen!!! Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen over prachtige zandwegen. Vaak kun je bij een boerderij koffie scoren voor een euro. Maar er zijn ook veel theetuinen en leuke horecagelegenheden in het bruisende centrum. Wij zijn helemaal verknocht geraakt aan deze streek en komen zo gauw mogelijk terug. Leuk huisje, mooi omheind en ....niet onbelangrijk... niet duur. Tot gauw maar weer.
Jo en Mirjam van Hoef, Roef en Rink schreef op 6 July 2014 om 17:52:
Net een dagje thuis van een heerlijk weekje weg in één van jullie schitterende huisjes op t Rommelgebergte. Leuk, gezellig en voor ons compleet ingericht. Het huisje was netjes schoon en de omheinde tuin vonden Roef en Rink geweldig! Mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, maar ook leuke stadjes/dorpjes in de directe omgeving. Echt een aanrader!Dick en Wilma; bedankt!
Verdonk schreef op 1 July 2014 om 09:04:
Wat hebben wij en onze twee westies een super vakantie gehad. Dit voor het eerst in drie jaar.Super fijn huisje, van alle comfort voorzien zelfs een magnetron wat erg handig was.Zeer schoon, gezellig en een geweldige tuin en omgeving.Het is zo goed bevallen dat we maar meteen weer een vakantie geboekt hebben.Het adres om echt te onthaasten voor mens en dier.
fam Wegener schreef op 17 June 2014 om 15:10:
Heerlijk! De moeite waard om helemaal uit België naar Winterswijk te komen. We hebben genoten! Volgend jaar zien jullie ons zeker weer. Wilma en Dick, bedankt. Vooral voor de snelle service nadat de TV kapot was na het onweer. Goeie service hoor!
Danielle Heesakkers schreef op 29 April 2014 om 20:57:
Nog even een bericht van dank voor het weekend van 5 april .In zomer 2010 zijn we al eens een week hier geweest en dat beviel ons erg goed, dus nu we een weekend weg wilde heb ik huisjeboompjehondje aangekaart. We hebben ons weer super goed vermaakt en geweldig dat onze vier honden welkom waren (2 stellen en 2 tieners)Ze hebben zich in de tuin heerlijk vermaakt, en in de avond voor de open haard bijkomen. Zo fijn dat je in de ochtend de weg over steekt en de hondjes los kunt laten in het trimbos. Wandelingen genoeg in de omgeving dus genoeg te doen...Bedankt voor jullie gastvrijheid! We zullen vast en zeker terug komen !
familie sprangers schreef op 23 April 2014 om 21:29:
We hebben een super fijn weekend achter de rug in een super fijne en gezellige bungalow. Ook hebben we mooie wandelingen gemaakt in de omgeving van winterswijk.
Anneke en Lida schreef op 12 April 2014 om 20:31:
Wat hebben wij genoten wat voelden wij ons welkom. Mooie tulpen op een vaas een bakje narcissen in de kamer blaauwedruifjes op de buitentafel. Geweldig!!!! We hebben een heerlijk lang weekend gehad. We hebben gretig gebruik gemaakt van de mooie routes die in het huisje aanwezig waren.Ook onze honden Noah en Gypsie hebben genoten. Vooral Gypsie die nooit los kan lopen, maar dit nu wel kon. Prachtig. Wat een feest voor de honden. Ze hebben voor het eerst eekhoorntjes gezien. Wij komen zeker een keertje terug.Groetjes,Anneke, Lida en Noah en Gypsie .
jos en jules radema schreef op 8 April 2014 om 00:31:
Voor de eerste keer in 't voorjaar in de Achterhoek en meteen verkocht.! Voor zowel het huisje als de omgeving. Te gek!!!!!!
fam. Douwes, Groningen schreef op 8 April 2014 om 00:25:
Hoi fam. Leeuwenburgh. Dank voor de gastvrijheid. We hebben genoten van het verblijf. Goede uitvalsbasis voor vele wandelingen. Jullie hebben er zelfs al 6 in een map zitten!. Fantastische omgeving en schoon en gezellig verblijf tegen een goede prijs. Aanrader!
ruth en henze schreef op 9 March 2014 om 13:13:
We hebben een heerlijke midweek in Winterswijk doorgebracht. Elke keer weer een feest! Al jaren komen we, maar nog steeds niet uitgekeken. Zowel op het heerlijke huisje als de prachtige omgeving. Niet alleen de natuur, maar ook Winterswijk zelf bruist op veler gebied. Na ons pensioen gaan we hier vast en zeker wonen! Tot de volgende keer maar weer. Dick en Wilma .......BEDANKT.
Tine en Johan schreef op 11 February 2014 om 12:05:
Ondanks de kou hebben we weer genoten van het huisje en de lange wandelingen rond Winterswijk. Je kunt echt alle kanten op en het is altijd rustig hier. Nu was het heerlijk om na een wandeling met de hondjes weer lekker bij de open haard te kruipen. Jammer dat de tijd zo snel gaat. Tot een volgende keer maar weer. Bedankt Wilma en Dick.
Anita Henk Lilian Kees en faaike boyke schreef op 10 February 2014 om 11:03:
Hier een verlaat berichtje: we hebben het zo naar ons zin gehad dat we weer geboekt hebben! Dit spreekt voor zich! Tot ziens in december! Groetjes van ons allemaal.
F. Janszen schreef op 28 December 2013 om 00:48:
Wat een heerlijk huisje! Heb hier een paar weken gezeten voor mijn werk omdat ik rust zocht. EN DAT KREEG IK !! Binnen de openhaard aan, lezen en werken, af en toe een bad.... Buiten bij elk weertype wandelen in de prachtige natuur. Ik stel me voor hoe mooi het hier in het voorjaar en de zomer moet zijn. Heb er nu al zin in! Groet van Frans
Frans en Dominique schreef op 19 November 2013 om 11:40:
Gister teruggekomen van een lang weekend in huis nr 8-07 op t Rommelgebergte. Het was heerlijk vertoeven en wij samen en onze 4 honden hebben genoten van t knusse huisje en de heerlijke omgeving. Top locatie om zo met de hondjes het bos in te lopen. Wij komen zeker nog eens terug!
Fam. van Houten schreef op 17 November 2013 om 12:58:
We hebben weer een prachtige herfstweek in Winterswijk beleefd. Wat is het daar toch mooi. Elk seizoen is genieten. Met onze honden heerlijk gewandeld in 't bos met die fantastische herfstkleuren. Er zijn weer veel kiekjes gemaakt! In het gezellige huisje ging 's avonds de open haard aan, honden aan onze voeten.... dan is het leven goed. We komen uiteraard weer terug, dat moge duidelijk zijn. Groetjes!
Tessa Gottschal schreef op 7 November 2013 om 17:47:
Oh, wat was het heerlijk bij je Wilma. Binnen 5 minuten het bos in wandelen, wat een verwennerij. Met de klaar gelegde hondenwandelingen verschillende routes lopen. Het was onmogelijk om verkeerd te lopen, zo goed is het uitgelegd.Of even een stukje rijden en in een ander bos met de hond rondrennen en dollen. Om daarna neer te strijken voor thee of een kop soep. En dan terugkeren naar het knusse huisje, lekker neerploffen op de bank, genieten van de open haard en alle andere gemakken en gezellig inrichting. Zelfs spelletjes en boeken lagen klaar om je mee te vermaken. Je voelt je echt van hárte welkom!En de hond kan veilig de tuin in, dát is de grootste verrukking.
Anneke en Marco de Laat schreef op 14 October 2013 om 17:09:
Hoi Wilma en DickWij hebben weer genoten van een weekje Winterswijk.We hadden huisje 9. huisje zag er schoon uit, en de vaas met bloemen stond op tafel als welkom.Jullie deden alle moeite om de problemen met wifi verbinding op te lossen, wat ook gelukt is.We hebben weer lekker gewandeld in de omgeving, en gegeten in het restaurantje het rommelpotje.Floyd heeft genoten van de omheinde tuin.We komen zeker nog een keertje terug.
janny van kooij schreef op 10 October 2013 om 17:38:
ook hier een verlaat berichtje, voor het eerst sinds jaren weer op vakantie geweest en half sept. een week je in winterswijk vertoefd mèt onze 3 honden,we hebben het heerlijk gehad.De temp.en het weer was voor onze 14 jarige jack russel precies goed, ze heeft alle wandelingen lekker mee kunnen lopen ,wat met warm weer niet gelukt was, dan wil ze wel met haar 2 maatjes mee maar is dan al snel oververhit, èn hebben je honden het naar hun zin, dan wij ook natuurlijk, mooie omgeving het huisje is voorzien van alles wat je nodig hebt. In de tuin hebben we de vogeltjes verwent met zaad en wij werden getrakteerd op een grote variatie van soorten, leuk hoor, ook de eekhoorntjes waren present, 3 stuks konden we tellen, wij komen zeker terug!
Sylvia schreef op 23 September 2013 om 17:09:
Wij zijn de 1e week van september geweest en hadden huisje nr 7.leuke vakantie gehad,mooie omgeving.Het huisje was netjes en alles wat je nodig hebt was er.Zelfs een mand met tijdschriften en een bosje bloemen. Dus meteen gezellig!Aanrader om bij Berenschots watermolen te gaan eten en daar kun je ook erg lekker wandelen!Wij hebben ons goed vermaakt en de honden ook!groetjes en we komen nog eens terug.
Vankan schreef op 14 September 2013 om 15:57:
Laatste week van aug. een geweldige vakantie gehad. Mooi en schoon huisje 14, complimenten daarvoor. Zoiets zie je nog maar zelden. Ideaal bijna achteraan het straatje en een heerlijke rustige prachtige omgeving. Fijne wandelingen gemaakt dankzij de wandelroutes die in het huis aanwezig waren" rondje hondje". Zelfs voor het eerst s'nachts gewekt door een uil!!Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor mensen met honden. Hier voel je je echt welkom.
fam glasbergen schreef op 9 September 2013 om 22:20:
Hallo fam leeuwenburghWe hebben de eerste week van sept in huisje 6 vertoefd.Schoon en net huisje met voor de honden een heerkijke omgeving met de afgesloten tuin.Het weer was ook heel goed dus kon er weinig verkeerd gaan. De prachtige omgeving heeft ook meegeholpen aan de mooie vakantieweek.Als enig minpuntje door ons ervaren was het gemis van de wifiverbinding maar dat lag niet aan de versterker maar aan de verbinding naar het telefoonnetwerk. Met vr gr fam glasbergen
fam den Haan schreef op 7 September 2013 om 18:13:
Voor het eerst in Winterswijk. De Achterhoek is net zo mooi als Drenthe en..... rustiger. Vanuit het gezellige huisje hebben we veel gewandeld met de hondjes. Onderweg zwemmen in beek en plas. Een aanrader dus. Wij komen in elk geval terug!
Brandy Timmer schreef op 5 September 2013 om 12:46:
Hallo,Een verlaat berichtje.Wij zijn de 1e week van aug geweest en het was perfect!!Ik heb nog nooit zo'n mooie, leuke vakantie gehad.Het huisje was super!! Schoon, comfortabel, netjes, gezellig met alle voorzieningen die je nodig hebt.Tuin was super, onze honden hebben zich goed vermaakt met al die ruimte, en wij hebben er gebadmintont etc.Vond het jammer dat we weer naar huis moesten.Dus..voor volgend jaar boeken wij weer!!Groetjes Fam Timmer, Dedemsvaart.