Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
202 berichten.
Fam Geerkens schreef op 8 August 2015 om 18:35:
Vandaag gingen we met tegenzin weer naar huis. Voor de eerste keer in Winterswijk in een huisje van Huisjeboompjehondje is ons uitstekend bevallen. Alles aanwezig, gezellig en schoon (ook belangrijk). Vooral de omgeving vinden we erg mooi, dus we komen zeker terug.
Lammert en Afke schreef op 1 August 2015 om 20:14:
Al weer een weekje thuis,maar we denken nog vaak met veel plezier terug aan ons verblijf in één van de gezellige huisjes van Dick en Wilma. Wat hebben wij en onze twee jack russels genoten van de omgeving en de rust. Zitten nu midden in de drukte van de Sneekweek,ook leuk ,maar we hebben nu al weer zin in een heerlijk weekje in de achterhoek. Dus tot volgend jaar!!!! Een hartelijke groet van Lammert en Afke
Andries en Yvonne schreef op 28 July 2015 om 15:14:
We hebben heerlijke weken gehad,wat is het er nog heerlijk rustig,en wat een gezellig huis en een geweldige tuin voor de honden,en wat een mooie omgeving,Wilma en Dick bedankt,en tot ziens Het is zeker voor herhaling vatbaar?
veenstra schreef op 20 July 2015 om 22:00:
hoi lezer. het is hier geweldig. het weer zit ff een dag tegen, maar morgen is het weer goed. er is genoeg binnen- en buitenpret te beleven, dus we maken ons weekje hier in winterswijk wel vol. prachtig huis en omgeving. AANRADER!
douwstra schreef op 11 July 2015 om 18:22:
Gisteren weer een heerlijke week in het zonnige Winterswijk verbleven. We zijn al voor de 7e keer bij HBH (huisjeboompjehondje). Het huisje is gezellig en alles is er, maar je kunt er vooral zo heerlijk in de directe omgeving wandelen en fietsen. Toppie plekkie dus.
rick en janine mekking schreef op 10 July 2015 om 22:40:
hoi wilma en dick. we hebben erg genoten van onze vakantieweek bij jullie en de hondjes niet minder. het was heel warm, maar onder de bomen heerlijk koel. ook het huisje is lekker koel. we hebben niks gemist want het was in 1 woord heerlijk. vast tot een volgende keer!
familie Renze schreef op 23 June 2015 om 22:45:
op dit moment zitten we in een huisje van huisjeboompjehondje. Jaaaa, voor de 6e keer! en elke keer is het weer een wonderlijke verrassing. het weer valt nog mee in vergelijking met het westen en zuiden. we hebben het hier bijna altijd droog gehad. morgen gaat de zon weer schijnen en gaan we er weer lekker op uit. douchka en Luna liggen nuuitgeteld te maffen op hun kleedjes.
Nancy,Marion en Dylan schreef op 21 June 2015 om 21:26:
We hebbe een weekje doorgebracht in een van jullie huisjes. Het was weer heerlijk. Dit ook omdat het weer goed was. Dit was niet de eerste keer dat wij bij jullie waren volgens mijn al de vierde keer. De honden hebben het ook heerlijk gehad. Lekker in de tuin spelen en mooie wandelingen gemaakt. Wij komen zeker nog een keer terug.
eline en jos schreef op 14 June 2015 om 22:59:
afgelopen week werkte het weer natuurlijk goed mee. we hadden een heerlijke vakantie in winterswijk. wat een lekkere plek. we komen in de herfst terug, da's zeker!
fam. Janzen schreef op 3 June 2015 om 17:30:
Gezellig huisje in een prachtige omgeving. Je loopt zo het bos in. We hebben gezwommen bij Jaspers en lekker gegeten bij Wendy van de Rommelpot. De hondjes mochten gelukkig mee!
verdonk schreef op 27 May 2015 om 11:39:
We hebben weer een aantal zeer fijne dagen gehad. Helaas eerder naar huis gemoeten maar we komen gewoon terug.
Andries en Yvonne Losekoot schreef op 11 May 2015 om 14:50:
Geweldig, afgelopen week een heerlijke week gehad,wat een gezellig huis en een super tuin,en wat een rust,we verheugen ons op 3 weken in juli. We hebben echt genoten.
Mulder schreef op 6 May 2015 om 16:49:
Net terug van een heerlijk weekendje huisjeboompjehondje. Het was super...ideaal voor de hond die heerlijk door de tuin kon lopen zonder weg te lopen. Leuk huisje en een super omgeving. Een aanrader we komen zeker terug.
familie Roozen schreef op 13 April 2015 om 09:40:
Net thuis van een heerlijke week Huisjeboompjehondje. Met wind en regen bij de haard en met zon buiten op het terras. Hoeveel kilometers we gelopen hebben met de honden weet ik niet, maar we zijn heerlijk ontspannen.En dat was de bedoeling.
kay en bobbie schreef op 16 March 2015 om 17:09:
wij hebben gerend, gespeeld, botjes gegeten en lekker met het baasje gewandeld. 's avonds uitgevloerd in de mand bij de haard. Nou.... als dat geen vakantie is????? Wij willen wel gauw terug!
Familie van Tricht schreef op 8 March 2015 om 09:38:
Voor de 1e keer zijn we bij de familie Leeuwenburgh in een huisje geweest. Het is ZO GOED bevallen dat we in het najaar weer terug komen. Hier is het echt nog stil en een prachtig gebied voor de honden. Tot ziens en bedankt voor de goede zorgen!
willemsen schreef op 27 January 2015 om 10:09:
Het is in januari altijd een gok met het weer. Hoe groot was onze vreugde toen we 's morgens wakker werden en alles wit was. Fantastisch! De honden hebben er net zo hard van genoten. Heerlijk gebied om te wandelen. Leuk huisje, dus we komen terug.
jacky schreef op 19 January 2015 om 21:30:
we hebben het weer heerlijk gehad de afgelopen weekweer hartstikke bedankt
familie Peters schreef op 13 January 2015 om 19:52:
Ondanks de gemiste sneeuw waar de hondjes zo dol op zijn, hebben we het vreselijk naar ons zin gehad in de Achterhoek. Na een lange wandeling lekker bij de open haard. Super! Kerst en Oud en Nieuw samen vieren met vrienden is ons goed bevallen. We komen terug!
Peter en Jannie van Kooij schreef op 7 January 2015 om 22:05:
Afgelopen september weer heerlijk 2 weken in huisje 9 doorgebracht met onze 2 honden. De rustige omgeving, heerlijke wandelroutes, het dorp met zijn markt EN het compleet ingerichte huisje; het is helemaal TOP !Gisteren alvast weer 2 weken huisje 9 in september 2015 geboekt !!
jan en xena schreef op 12 December 2014 om 13:04:
Ondanks dat de zon zich weinig liet zien hebben we hartstikke genoten van ons verblijf in een van jullie genoeglijke huisjes. Het stormachtige weer heeft wat. Lekker in de vertraging, open haard aan, lezen of tv...... En als het dan droog is met de honden een mooie wandeling maken. We waren voor het eerst, maar zeker niet het laatst! Dus tot ziens dan maar.
tekst "kattenbelletje" schreef op 8 November 2014 om 18:27:
Lieve familieHéél hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten! We komen dan ook zeker een keer terug. Bedankt, Eric, Jolanda en Bono. xx
Jo en Joop ter Weeme schreef op 8 October 2014 om 00:02:
We hebben nog net van de herfstzon kunnen genieten. De bomen beginnen al te kleuren, vooral de eiken. Eekhoorntjes verzamelen eikels en hazelnoten in de tuin en zijn totaal niet bang voor onze hondjes. Ze begonnen aan elkaar te wennen. Het liefst zouden we dit huisje elk seizoen huren. Dus komen we graag gauw in het Rommelgebergte terug! Groeten uit Breda.
familie Vering schreef op 30 September 2014 om 10:00:
We hebben het SUPER gehad en komen terug!
Jane schreef op 28 September 2014 om 19:05:
Hoi Wilma en DickWe hebben opnieuw weer mooi weer getroffen en ..... dat is boffen! De hondjes hebben zich uitstekend vermaakt in de tuin rond het huisje en tijdens de lange wandelingen in de buurt. Bij elk weertype is en blijft dit een geweldige plek. Je ziet ons in het voorjaar terug. Groetjes van Dirk en Jane en een pootje van Tommie en Jasper.